STEAKHOUSE DAY 'ND NIGHT AMSTERDAM

STEAKHOUSE DAY 'ND NIGHT AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 418 beoordelingen
16 mrt 2020 om 14:46 Kapsalon heerlijk kon wel iets warmer
16 mrt 2020 om 0:06 Ik bestel normaal altijd bij jullie Maar deze keer was m’n patat koud en slap en had ik een kipcorn besteld maar kreeg ik een kroket
11 mrt 2020 om 12:26 I have had a nice meal here and received my food on time in addition to what I read here, nice people working
9 mrt 2020 om 3:47 Lekker!
2 mrt 2020 om 5:16 Portie was klein, wachttijd voor het eten 2 uur na 1 uur werd ik gebeld Daft het wat langer zou duren maar 1 uur langer vind ik toch teveel
2 mrt 2020 om 3:33 Ik heb niet de juiste bestelling gekregen! Bel ik terug krijg ik een voicemail
2 mrt 2020 om 3:30 Ik heb 2uur moeten wachten op eten dat koud was bel ik terug, krijg ik voicemail. Hele slechte service ik bestel hier nooit meer.
28 feb 2020 om 5:25 Horrible pita shoarma. Old bread, old meat and wrong sauces. The pizza was ok, but a bit burnt. Also with the wrong ingredients. I don't recommend this restaurant to anyone.
26 feb 2020 om 11:15 Horrible, plain horrible. Had to wait a total of more than three hours. Furthermore the food arrived and it was disgusting. My “hamburger” was made with disgusting old bread. My Mexicano tasted like it was 3 weeks old and my sauces were wrong too!
26 feb 2020 om 6:14 Eten niet binnen gekomen toen ik belde zeiden ze wacht een moment en hingen ze op.
25 feb 2020 om 12:37 Normaal plaats ik geen slechte beoordelingen maar heb 1 uur en 40 min gewacht en eten was niet echt zo als ik had verwacht
22 feb 2020 om 11:07 Eten was vrij smakeloos en koud. Vriendelijke telefonist & bezorger!!